Az adácsi Művelődési ház udvarán található karácsonyi betlehemi jászolból eltulajdonították a pónilovat – közölte a hírt Facebook-oldalán a polgármester, Soha Márton. Az állatot két településsel odébb, Jászárokszálláson találták meg – írta a Telex.

„Kérjük, hogy aki látott, hallott valamit, vagy az üggyel kapcsolatban érdemben tud segíteni, jelezze felém” – írta keddi reggeli bejegyzésében a polgármester, aki kedden késő este arról beszélt a lapnak, hogy felhívására többen is megkeresték, néhány embernek tippje is volt, merre lehet az állat. Előkerült egy videófelvétel is, amin annyi látszik, hogy este negyed tíz környékén a településen keresztül kergetik a lovat egy fekete Toyotával követve.

A Heves megyei község polgármestere szerint a gyerekek nagyon várják vissza az állatot a negyedik adventi gyertyagyújtásra. Soha Márton elmondta, hogy a betlehembe a pónit és a szamarat is a saját pénzén vette, hogy közelebb hozza a karácsony élményét. Soha nem gondolta volna, hogy valaki egy betlehemből lopna el egy kisállatot.

Kétmilliárdos arany vécét loptak Churchill szülőházából, négy markos ember kellett hozzá

Az arany vécét egy kiállítás részeként szerelték fel az Oxfordshire-i Blenheim-palotában, ahonnan mindössze két nap múlva eltűnt. A tolvajok csőtörést okoztak, anno elárasztották vízzel Marlborough hercegének ősi székhelyét. Bővebben --->