Szabó András Csuti: Nem a sok követő a lényeg, hanem a reklám helye
Szabó András Csuti: Nem a sok követő a lényeg, hanem a reklám helye

Szabó András Csuti: Nem a sok követő a lényeg, hanem a reklám helye

Kinek a hibája, ha lecsap az influenszerre a GVH? Kik és hogyan jutottak a 2024-es Forbes lista élére? Jó reklám volt-e Budapestnek az „operás balhé” névre is keresztelt esemény? Szabó András Csuti, a Social Guru ügynökség tulajdonosa volt az Economx podcast legutóbbi vendége.
Faragó Janka, 2024. június 25. Fotó: Economx - Szabó András Csuti, a Social Guru tulajdonosa

A tartalomgyártók élete nem mindig fenékig tejfel. Legutóbb például hat hazai influenszerre csapott le a Gazdasági Versenyhivatal, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt. 

Az Economx podcast legújabb adásának vendége, Szabó András Csuti ezzel kapcsolatban elmondta: #reklám-nak az első helyen kell megjelennie, ha valaki nem szeretne büntetést kapni.

A Social Guru ügynökség tulajdonosa a műsorban arról is beszélt, hogy a Forbes listához nem elég a magas követőszám: ahhoz, hogy valaki igazi véleményvezérré váljon az online térben, fontos a tartalmak időzítése, a célcsoport eltalálása, valamint az is, hogy ne hemzsegjen a tartalomgyártól oldalán a reklám.

A beszélgetésben szó esett az utólag rengeteg kritikával illetett Magyar Turisztikai Ügynökség szervezte Budapestet népszerűsítő eseményről, a Spice of Europe Influenszer Média Tripről is. Szabó András Csuti ezzel kapcsolatban elmondta, egy politikailag túlfűtött időszakban történt mindez, ezért is csaphatta ki a biztosítékot sokaknál az Operában megszervezett rendezvény. 

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Szabó András Csuti: Nem a sok követő a lényeg, hanem a reklám helye

Kinek a hibája, ha lecsap az influenszerre a GVH? Kik és hogyan jutottak a 2024-es Forbes lista élére? Jó reklám volt-e Budapestnek az „operás balhé” névre is keresztelt esemény? Szabó...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.