Az eurót este hat óra előtt 379,24 forinton jegyezték a kora reggeli 377,06 forint után. A dollár jegyzése 348,69 forintra ment fel 347,48 forintról, a svájci franké 393,01 forintra emelkedett 390,93-ról.

Péntek esti jegyzésén a forint 0,5 százalékkal áll gyengébben a hétfői kezdésnél az euróval és a svájci frankkal szemben, de 1,3 százalékkal erősebben a dollár ellenében.

A novemberi kezdésnél 0,9 százalékkal áll erősebben a forint az euró, 3,5 százalékkal erősebben a dollár és 1,1 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!