Március 7–9. között Dubajban, a World Trade Centre-ben rendezték meg a Middle East Energy energetikai konferenciát, amely idén különösen nagy hangsúlyt helyezett az energiahatékony okosotthon-megoldásokra.

magyar startup a piac meghatározó szereplőjeként vezetékes és vezeték nélküli okosotthonrendszereket fejleszt, és az új lakások mellett a teljes lakáspiac számára kínál innovatív megoldást az otthonok energiatudatos vezérlésére. 

A Chameleon Smart Home a nemzetközi eseményen saját standdal jelentkezett, amelyen UpHome nevű társasházi megoldását mutatta be. Az innovatív okosotthonrendszer társasházaknak nyújt biztonsági, kényelmi és energiatakarékossági megoldásokat, jelentősen hozzájárulva ezzel energiahatékonysági céljaik eléréséhez.

A Middle East Energy az energiaipar vezető globális eseménye, amelyet idén már a 48. alkalommal rendeztek meg 2023. március 7–9. között Dubajban. A 2022-es eseményen több mint 20 ezer látogató vett részt a világ 170 országából. A rangos nemzetközi konferencián a Chameleon az iparág legbefolyásosabb szereplőivel ismertette meg egyedi, kompatibilitáson alapuló okosotthon-megoldását.

Világelsőként kínál megoldást saját hardverrel és szoftverrel

Az UpHome a Chameleon Smart Home Nyrt. társasházi megoldása, amely saját fejlesztésű hardverrel és szoftverrel világelsőként kínál megoldást a társasházak és lakóparkok számára.

Az UpHome hagyományos és megújuló energiarendszereket, biztonsági és kényelmi funkciókat is képes vezérelni, mindezt akár több száz lakásban, neves márkák okosotthon-megoldásait integrálva.

UpHome: Okosabb jövő – okosabb élet

A februártól Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend kategóriájában elérhető Chameleon Smart Home tavaly elindított kanadai terjeszkedésének motorja a társaság UpHome elnevezésű társasházi megoldása.

Az UpHome rendszere a legújabb technológiai innovációkat biztosítja az okosotthonszektorban.

A vállalat több mint 30 saját terméke mellett száznál is több rendszer integrációját teszi lehetővé, és kompatibilis a legismertebb gyártók eszközeivel is.

A Chameleon nemzetközi terjeszkedésének jegyében a kanadai piac mellett a Közel-Keleten is azon dolgozik, hogy nemzetközi szinten ismertté tegye innovatív, társasházaknak szóló okosotthon-megoldását.