Saffron Laszkowicz, egy doncasteri fiatal lány kerek perec kijelentette, hogy jobban megéri a McDonald's-nál dolgozni, mint légiutas-kísérőként a Ryanairnél.

A doncasteri hölgy még 2020-ban, covid idején kezdett el a gyorsétteremben dolgozni, abban az időben, amikor sokan veszítették el munkájukat, és álltak át kényszerpályára. Ekkortájt Saffron Laszkowicz 50+ órás munkaheteket vállalt, és elmondása szerint nagyon jól is keresett - írja a sassy.hu

Ennek ellenére még abban az évben úgy döntött, hogy követve álmait, légiutas-kísérőnek áll, ám Saffron viszonylag hamar rájött, hogy az álmát követve nem fog tudni megélni, ugyanis nincsen annyi pénz ebben a dologban, mint azt korábban gondolta.

Ezért kénytelen volt a repülős műszakjai mellett részmunkaidőben visszamenni a Mekibe dolgozni.

A két munka azonban sok volt egyszerre, és feladta a repülést, ugyanis a rengeteg utazás és stressz, semmilyen szempontból nem volt jövedelmező számára.

Az egyébként népszerű TikTokernek számító Saffron óriási problémára világított rá, szerinte a légiutas-kísérőkről az a közvélekedés, hogy elegánsak, stílusosak, ám a csillivilli életet ezzel a keresettel nem lehet meglapozni, és meglehetősen furcsának találja azt a jelenséget, hogy a gyorsétteremes gályázás sokkal jövedelmezőbb, mint egy ismer vállalatnál stewardesskedni.