Győrtől 25 kilométerre fekvő Lipót község termálfürdőjében minden tavasszal és ősszel tartanak egy hosszabb leállást, amikor karbantartanak. Az idei őszi leállás október elsején kezdődött, a hosszú, október 23-i hévégére azonban már újranyitnak. Itt többek között két szabadtéri meleg gyógyvizes medence áll a vendégek rendelkezésére – írja a Termalonline.

A nyitvatartásra azonban érdemes figyelni, mert a fürdő minden nap délben nyit és este 8-ig tart nyitva. Az újranyitás utáni első napokban a szauna egyelőre lesz elérhető Lipóton, ennek a nyitását november 10-re ígérik.

A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő október 6. óta zárva tartott, mert tönkrementek a szivattyúik, azonban október 21-től újra látogatható a Kamilla Gyógyfürdő a szaunavilággal együtt.

A Ceglédi Gyógyfürdő pedig október 7-től nem volt látogatható, ahol felújítást és karbantartást egyszerre végeztek. A fürdő és szálláshelyei azonban szombaton ismét megnyitottak

Fürdőbe menne hétfőn? Jobban jár, ha előbb ellenőrzi a nyitvatartást

Október 23-án a hazai termálfürdők döntő többsége nyitva lesz, ám néhány helyen zárt kapuk fogadhatják a látogatókat. Bővebben --->