A Kifli.hu futára már jelenleg is a budapesti kerületek közel felében 120 percen belül, sőt expressz kiszállítás esetében akár 90 percen belül érkezik is megérkezik a rendeléssel. A raktár hatékony: hogy a helyettesítő termékek aránya 0.5 százalék alatt van. Egy nap átlagosan 100.000 árucikk kerül a virtuális kosarakba, a futárok a jól tervezett útvonalakkal jelentős forgalmat és keletkezett légszennyezést spórolnak meg a városnak.

"A túrákon átlagosan 10-14 vásárlót szolgálunk ki” - mondta el Buris Károly, a Kifli.hu operációs igazgatója. Hozzátette: "A változtatásoknál a pontosságunk javítására összpontosítottunk, mivel nagy forgalom esetén vagy távolabbi területeken időnként késések fordultak elő, de ezzel az újítással ezt is kiküszöböljük”.

A frissen betakarított gyümölcsök és zöldségek szó szerint órák alatt jutnak el a földekről az asztalra ugyanazon a napon. A vásárlók visszajelzései alapján fontos szempont a kényelem, ez a fejlesztés pedig lehetővé teszi számukra, hogy a napirendjüknek megfelelő időpontokban vásároljanak - akár a munkából hazaérve, vagy ha korán reggel friss reggelit fogyasztanának, esetleg fantasztikus házi készítésű vacsorával lepnék meg a váratlan vendégeket.

'Vásárlóink most mindezt megkaphatják, még pontosabban a 15 perces idősávokon belül, és olyan időpontokban, amikor nekik kényelmes, kompromisszumok nélkül” - tette hozzá Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője.