A 39 éves Jaime Christine Major ellen hétfőn emeltek vádat  élelmiszerek manipulálása miatt, ami bűncselekmény.

Kukázott burgonya

A vád szerint a kukából kivett sült burgonyát beletette abba a dobozba, ahová a frissen főtt krumplit rakják, majd ezután frissen főtt krumplit rakott a tetejére.

Robert Hines bíró egyelőre 20 ezer dolláros óvadékot határozott meg nála, de szerdán még az előzetesben volt.

Két vendég ordibált

Az eset úgy került felszínre, hogy július 9-én rendőröket hívott ki a Burger Kingbe egy ügyfél és egy menedzser, ahol két vendég ordibált a személyzettel. A két vendég a rendőrök felszólítására sem nyugodott le, ezért letartóztatták őket és garázdasággal vádolták meg. Két nappal később érkezett a rendőrséghez a hívás a Burger King központjából, hogy Major a szemetesből kivett krumplit adta a vevőknek. A The State szerint tettéért akár 20 év börtönt is kaphat a nő.

 

Online rendelés toplista: sajtburger, sült krumpli, hamburger

Volt, aki napi kétszer rendelte házhoz kedvenc ételeit, de olyan netpincérező is akadt, aki a bevásárlását is szinte csak online intézte a tavalyi évben. Tavaly minden felfordult: az örök kedvenc hasábburgonya helyét a sajtburger vette át a képzeletbeli dobogó tetején. A desszertek között továbbra is a somlói galuska a favorit, de menő a tiramisu és palacsinta is. Bővebben --->