Irina Shayk korábban Cristiano Ronaldóval járt, mielőtt ötéves románcuk 2015-ben véget ért. A 25 millió dolláros nettó vagyonnal rendelkező orosz szépségnek 2017-ben lánya született a 120 millió dolláros nettó vagyonnal bíró filmsztár, Bradley Coopertől. A pár négy évig járt, mielőtt 2019-ben elváltak, majd a modell alkalmi kapcsolatba került a Yeezy márkát jegyző Kanye West rapperrel, Kim Kardashian exével, akinek nettó vagyonát a Forbes idén 410 millió dollárra becsülte.

Kaliforniai naplemente

A 37 éves Irina Shayk legújabb kiszemeltje a világ egyik legismertebb, immár visszavonult amerikai futball játékosa, a 45 éves Tom Brady. Románcuk ezen a hétvégén bontakozott ki, miután a volt NFL-sztár és az orosz szépség együtt töltötték a hétvégét a férfi Los Angeles-i otthonában – számolt be róla a Pagesix.

A CelebrityNetWorth szerint Tom Brady nettó vagyona 2023-ban mintegy 300 millió dollár. Ez nem csak az évek óta tartó NFL fizetésének, hanem a támogatásoknak, befektetéseknek és egyéb üzleti vállalkozásoknak is az eredménye.

Buli DiCaprióval

A páros júniusban találkozott a milliárdos örökös, Joe Nahmad és Madison Headrick modell pazar esküvőjén Szardínián, ahol Leonardo DiCaprio is tiszteletét tette.

Brady válófélben lévő felesége, Gisele Bündchen a világ egyik legismertebb szupermodellje, hatalmas, 400 millió dollárra becsült nettó vagyonnal. Két közös gyermekük is van: Benjamin 13, Vivian pedig 10 éves. A Pagesix információ szerint Bündchen éppen a 43. születésnapja megünneplésével volt elfoglalva, miközben exe az orosz modellel töltötte a hétvégét.