A felcsúti Pancho Arénában játssza hazai mérkőzéseit az izraeli labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat novemberi játéknapjain.

 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi híradása szerint 15-én Svájc, 18-án pedig Románia lesz az izraeliek ellenfele.

A mérkőzések rendezője minden esetben az izraeli szövetség (IFA), mivel a találkozókon nézők is részt vehetnek, a jegyek értékesítését is az IFA intézi, ugyanakkor az MLSZ a mérkőzések zavartalan előkészítéséhez és lebonyolításához minden szakmai segítséget megad.

Az izraeli válogatott a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus miatt nem játszhat hazai környezetben pályaválasztóként.

A jelenlegi helyzetben az MLSZ számára nem volt kérdés, hogy az UEFA és az izraeli szövetség - illetve áttételesen az aktuális ellenfeleik - segítségére siet, és kérésükre felajánlja semleges helyszínként a magyarországi sportlétesítményeket, ezzel járulva hozzá, hogy a válogatott összecsapásokat meg tudják rendezni az előzetesen kijelölt versenyidőszakban

– áll az MLSZ beszámolójában.

 

 

 

Dübörög a sportfogadás, merész terveket sző a Szerencsejáték Zrt.

Megújította online fogadási felületét, a TippmixPrót a Szerencsejáték Zrt., amely épp a sportfogadás dinamikus fejlődésére építve döntene idén újabb árbevételi csúcsot. Az állami játékszervezőnek egyetlen engedéllyel rendelkező riválisa van, a Vegas.hu, míg az illegális piaci szereplők közül a Bwin ment, de a Bet365 és az Unibet egyelőre maradt. Bővebben --->