Pém Attila a Magyar Zene Háza projektvezetőjeként végzett világszínvonalú munkájáért nyerte el a nívós díjat Sevillában. Az International Project Management Association (IPMA) által alapított díj a legrangosabb egyéni nemzetközi elismerés, amit egy projektvezető elnyerhet – adta hírül a Magyar Építők.

A szervezet hat kontinens hetven tagszervezete által jelölt elit mezőnyből választja ki a legjobbakat minden évben. A Liget Budapest Projekt részeként, a Városliget Zrt. irányítása alatt megvalósult Magyar Zene Háza teljeskörű koordinációjáéárt felelt Pém Attila, aki tervezőasztaltól az első látogató megérkezéséig gyakorlatilag együtt létezett és lélegzett a japán sztárépítész Sou Fujimoto tervei alapján épült, Magyar Építő Zrt. által kivitelezett, különleges épülettel.

A ház tetőszerkezetének acélvázát a Weinberg  '93 Építő Kft. készítette, a vasbeton-szerkezet az Épszerk-Pannónia Invest munkája, a komplexum lebonyolítási és műszaki ellenőrzési feladatait pedig az Óbuda-Újlak Zrt. és a Főber Zrt. végezte el.

A ház 2022 januári nyitása óta hatalmas népszerűségnek örvend, látogatottsága már átlépte az egymillió főt, és a legfontosabb nemzetközi építészeti, turisztikai és kulturális elismerésekkel jutalmazták már, rövid idő alatt Európa egyik legtöbbet díjazott épületévé vált – derül ki a Liget Budapest sajközleményéből.