A Pénzcentrum megnézte, hol lesznek idén a legexkluzívabb partik és mennyibe fáj egy különleges este vacsorával, itallal, zenével és tánccal.

Gundel

Az est teljes ára: 59 500 Ft/fő + 15 százalék szervízdíj, tehát összesen 68 ezer forint, tavaly ugyanez 76 475 forint volt fejenként. Az ár tartalmazza, a welcome shot-ot, a 6 fogásos felszolgált vacsorát és a borkínálatot a fogások közt, hangulatos és fergeteges zenei előadásokat, az éjféli koccintáshoz egy pohár pezsgőt.

A menü:

  • Gundel vaj és mangalica zsírhab friss kovászos kenyérrel
  • Előétel: libamájpástétom birsalma lekvárral, füstölt dióval, barhesszel
  • Malackocsonya fűszeres malac rilettel
  • Gesztenyeleves savanyú káposztával konfitált lóbabbal, kaviáros ropogóssal
  • Szarvasgerinc vargánya dödöllével, sült szilvaraguval, vörösboros glace-szal
  • Valrhona csokoládémousse ropogós mogyoróval és citruslekvárral

Budapest Jazz Club

A teljes estés jegy vacsorával 49.000 Ft, tavaly 43 ezer forint volt fejenként. Az idén is a legnépszerűbb előadók koncertjei, az amerikai jazz klubok hangulatát idéző hajnalig tartó Jam Session és francia, valamint fúziós ínyencségekkel teli svédasztalos vacsora várja a Jazz Szilveszter vendégeit. Három fogásos vacsorával, éjfélkor töltött káposztával várják a vendégeket.  Fellép Hász Eszter Quartet, Myrtill és a Swinguistique és az Egri János Trio.

Kempinski

Budapest belvárosi gasztronómiai központja exkluzív menükkel készül az óév búcsúztatására.

A menü:

  • Amuse Bouche - Libamáj Rocher, kakaó, mogyoró
  • Fésűkagyló ceviche, narancs emulzió, édeskömény, korianderolaj
  • Szarvasgombás-parmezános rizottó, fürjmell, gesztenye
  • Tengeri süllő, csicsóka, aszalt paradicsom coulis, olívapor, sáfrányszósz vagy
  • Lassú tűzön sült őzkaraj, sütőtök, vargánya, posírozott körte, pisztácia, Malbec redukció
  • Az Operaház fantomja

A négyfogásos ünnepi menü egy pohár R de Ruinart pezsgővel: 58 000 Ft személyenként + 13 százalék szervizdíj. Tavaly 54 ezer forint volt ez az opció.

A Champaghe Salonban pedig az ital köré kreált hat izgalmas fogásokat lehet kóstolni, éjfélig korlátlan Taittinger pezsgőfogyasztással és belépéssel a Blue Fox The Bár szilveszteri partijára. Ennek ára 84 000 Ft + 13 szervízdíj szervízdíj személyenként, tavaly 80 ezer forint + szervízdíj volt.

Silverline

A hat órát budapesti hajós városnézéssel és zongoraműsorral egybekötött szilveszteri vacsora alatt ötfogásos menüt fogyaszthatunk el, és ha ablak melletti helyet szeretnénk, és a legnagyobb, gin-es italcsomagot, akkor egy főre ez az este nagyjából 138 ezer forintba kerül fejenként, 10 ezer forinttal több, mint tavaly.

ARAZ étterem

A vacsora hétkor egy pohár üdvözlőitallal veszi kezdetét. Az élőzene után éjfélkor hagyományos büfével készülnek: lencse debreceni sült kolbásszal és mini töltött káposzta. Az ár tartalmaz: 1 pohár üdvözlőitalt, a hatfogásos gálavacsorát, szűrt vizet, 1 csésze kávét, valamint az éjféli büfét és 1 pohár Fejenként 65.000 Ft /fő, borsorra 80 ezer forint, tavaly 68 880 forint, hozzá a borsor + 16 100 forint, összesen 84 ezer, ennek az ára is csökkent valamelyest.

InterContinental

Különleges szilveszteri vacsorával várják a vendégeket, a Corso Bár&Étteremben december 31-én: a speciális három fogásos menü, fogásonként tartalmaz egy pohár pezsgőt. Az ára 79.000 Ft/ 2 fő + 13 százalék szervízdíj, tavaly egy főnek volt 59 ezer forint, igaz az ételválaszték különbözött. 

Dunai hajózás a Milleniumon

Több fogásos vacsora, korlátlan italfogyasztás és retró buli várja az érdeklődőket. Az 5 órás program este 7-kor indul és hajnali 2-ig tart. A normál jegy 60 ezer forintba kerül egy főnek. Az ár vacsorával és korlátlan italfogyasztással 80.000 Ft / fő, tavaly 60 ezer forint volt.

Hi5

Szilveszteri svédasztalos vacsora és korlátlan prémium italfogyasztás vacsora jegye 19:00-23:00 között érvényes, ezt követően pedig indul a VHS Video Disco Party a ’80-as, ’90-es és 2000-es évek, valamint napjaink legnagyobb házibuli zenéivel két tánctéren. A belépő ára 70 ezer forint, 10 ezerrel több mint tavaly volt.

Symbol

A vendéglátóhely üvegtetős Gardenjében az öt fogásos vacsora és az ünneplés hangulatáról a Luxfunk Radio funky fellépői gondoskodnak. Asztalfoglalás és belépőjegy árak vacsorával: DIAMOND 64.900 forint, GOLD 59.900 forint. A DIAMOND/GOLD belépőjegy tartalmazza az 5 fogásos vacsorát a kínált borokkal, korlátlan üdítőital és ásványvíz fogyasztást a vacsora ideje alatt, éjféli menüt, valamint belépést az összes programra és a VIP területre.

Az időjárás azoknak is kedvez majd, akik az utcán búcsúztatnák az óévet, hiszen akár 14-15 fokos csúcs is lehet. Enyhe idő várható az év utolsó hetében, majd szerdától kissé visszaesik a hőmérséklet, de így is általában 10 fok körüli maximumok várhatók, itt vannak a részletek>>>