Új jegyértékesítési rendszerrel vág neki a 2024-es szezonnak a Magyar Labdarúgó-szövetség – írta meg korábban az Economx. A túlkereslet miatt fellépő káoszt és őrületet hozó állapot már régóta megoldásra várt, leginkább azért, mert a jegyüzérek felvásárolták a jegyeket és többszörös áron próbálták eladni a tiketteket a hoppon maradt szurkolóknak.

Az új működés az ultráknak kedvez majd, ugyanis pontgyűjtő rendszerben lehet elővásárlási jogokhoz jutni.

A teljesen megújuló Szurkolói Klubba február 27-én, kedden reggel 10 órakor lehet regisztrálni. Nagyon fontos, hogy a régi regisztrációk elvesznek, így mindenkinek újra regisztrálnia kell a https://meccsjegy.mlsz.hu/ weboldalon.

A 2024-es bérlet árusítása március 1-jén 10 órakor kezdődik a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, első körben a megújult Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg az öt hazai mérkőzés belépőjét tartalmazó bérletet. Az SZK-tagsággal nem rendelkező szurkolók számára (regisztrációt követően) március 4-én 10 órától nyílik lehetőség a vásárlásra, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek.

Az idei évben így alakulnak majd a bérletárak:

ii
Kép: MLSZ

A márciusi meccsekre pedig ilyen árakkal kell számolni:

Kép: MLSz

Férfi A-válogatottunk a Puskás Arénában sorra kerülő idei mérkőzéseinek időpontjai:

  • Március 22. Magyarország-Törökország
  • Március 26. Magyarország-Koszovó
  • Szeptember 10. Magyarország-Bosznia-Hercegovina
  • Október 11. Magyarország-Hollandia
  • November 19. Magyarország-Németország

Az ügyvédek szerint semmit nem tehetünk az ellen, hogy 300 ezerért árulják az Eb-jegyeket

Lubickolnak a jegyüzérek a Facebookon, mióta élesek az Eb-jegyek, ám az ügyvédek szerint jogilag nem szankcionálható a jelenség. Ha többre kíváncsi→