November 19-én telt ház lesz a Puskás Arénában, miután mind a 67 ezer jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott Montenegró elleni, hazai Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésére. Mintegy két és fél óra alatt minden jegy elfogyott a meccsre. A már értékesített bérleteken felül több mint 110 ezer jegyigénylés futott be – osztotta meg a hírt közösségi oldalán a magyar szövetség (MLSZ).

Több, mint 30 ezer jegy kelt el bő két óra leforgása alatt a válogatott összecsapására, ezzel aztán rögtön ki is lehetett tenni az „elfogyott táblát”, mert a többi ugyancsak 30 ezret a bérletesek már előre kiválthatták.

A mérkőzésen az UEFA szankciója miatt nem vehetnek részt vendégdrukkerek. 

Egy pont is elég a németországi kontinensviadal kvalifikációjára

A magyar válogatott június 17-én már megmérkőzött a balkáni országgal, akkor vendégként 0–0-s döntetlent ért el Marco Rossi együttese, amely úgy is vezeti a G csoport tabelláját, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint a második helyezett Szerbia. A csoportból az első két helyezett automatikusan kvalifikációt szerez a németországi kontinensviadalra, amit jövő nyáron, még a párizsi olimpia előtt rendeznek – foglalta össze az Index

A hazai mérkőzés előtt három nappal Bulgária ellen, idegenben lép pályára a magyar válogatott, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője elmondta: arra az összecsapásra még lehet belépőt vásárolni.

A magyaroknak a következő két mérkőzésen egyetlen pont is elég a 2024-es németországi kontinensviadal kvalifikációjára.