A megállapodás egyik fő célja, hogy szorosabbra főzzék a kapcsolatot az oktatás-kutatás, valamint a gazdasági szféra terén a kölcsönös fejlődés érdekében.

A kooperációnak hála az ExxoMobil hozzájárul ahhoz, hogy az oktatás gyakorlatorientált legyen, a hallgatók pedig olyan projektmunkákban is részt vehetnek majd tavasztól, ami a vállalat működésére épül.

A kooperációnak megfelelően a vállalat mentorálással egybekötött szakmai gyakorlatot is biztosít a hallgatóknak, hogy munkahelyi környezetben alkalmazzák a tanultakat, tapasztalatot szerezzenek és szakmai készségeiket fejlesszék – írja az MTI.

A gazdasági egyetem a SEED Executive Schoollal együttműködve vezetői képzéseket kínál az EM Hungary-nak az aktuális üzleti trendek és a friss tudományos tapasztalatok átadására, valamint oktatói és kutatói a cég rendezvényein olyan témákban adhatnak elő, amelyek befolyásolhatják a vállalat jövőjét, működését.

A mesterséges intelligencia már a befektetői típusokat is megkülönbözteti

Hogyan lehet releváns és pontos ajánlásokat készíteni a mesterséges intelligencia segítségével a potenciális és a jelenlegi befektetőknek, hogy megtalálják a számukra legjobb befektetési formát? – erre keresték a választ a Budapesti Corvinus Egyetem kutatói friss tanulmányukban, amely a Journal of Big Data folyóiratban jelent meg.
Bővebben--->