A vállalatcsoport integrációjának felgyorsítására és márkaváltásra készült a 4iG Nyrt. 2024-ben, ezért szeptember 1-től új szakemberek váltják az eddigi vezetőket – írja közleményében a vállalat. A cégcsoport 2023 első negyedévében hivatalosan is megvásárolta a Vodafone-t, IT rendszerintegrátorként pedig piacvezető maradt. A tranzakciót követően a vállalatcsoport új működési stratégiai alapköveket helyezett le, melynek kialakításához új szakemberekkel erősödik a menedzsment.

Ennek értelmében Bányai Tamás lesz a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. új vezérigazgatója – írják.

A leköszönő Blénessy László a továbbiakban a 4iG Nyrt. technológiáért felelős vezérigazgató-helyettese lesz. A Vodafone vezér-igazgatóhelyettese és a DIGI ügyvezető igazgatójának Tábori Tamást jelölték ki.

A vállalatcsoport kereskedelmi stratégiai igazgatói posztját Mohamed Elsayad tölti be, aki 2007 és 2015 között pakisztáni és dubaji távközlési szolgáltatóknak szerzett vállalatirányítási és marketing tapasztalatokat, korábban a Magyar Telekomnál és a Yettel-nél is dolgozott.

Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnök-vezérigazgatója korábban úgy nyilatkozott, fontolóra veszik, hogy a vállalat részvényeit más európai tőzsdére is bevezetik.

A 4iG csoport szintű kereskedelmi stratégiai igazgatói posztját szeptember 1-jétől Mohamed El Sayad tölti be. A szakember 2007 és 2015 között pakisztáni és dubaji távközlési szolgáltatóknál szerzett vállalatirányítási és marketing tapasztalatot. 2015 és 2018 között a Magyar Telekom lakossági termékekért felelős marketing igazgatójaként dolgozott, az elmúlt 5 évben pedig a Yettel Magyarország (korábban Telenor Magyarország) kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be. A Yettel Magyarország pénzügyi mutatóit jelentősen javította, és az ügyfél-elégedettséget leggyorsabban javító hazai operátorrá transzformálta. Mohamed El Sayad kiemelt feladatai a 4iG telekommunikációs kereskedelmi stratégiai irányainak, keretrendszerének meghatározása és kialakítása,

valamint az új márka, a ONE bevezetése Magyarországon

– áll a csütörtöki közleményben.

 

Szintet lépett a 4iG: beveszik a montenegrói piacot is

Partnerségre lépett a montenegrói kormány és Magyarország, illetve a 4iG. A stratégiai megállapodás kiterjed Montenegró digitális átállásának támogatására, illetve a ONE Crna Gora mobilszolgáltató felvásárlásával örökölt peres és vitás ügyek azonnali lezárására. A megállapodás Montenegró digitális átállását, illetve annak felgyorsítását támogatja.
Bővebben--->