pezsgő

12.
12.
08:53
Az Aldi belekóstolt a kocsmázásba

Az Aldi belekóstolt a kocsmázásba

Az ünnepi szezonra új tevékenységbe fogott az Aldi: a boltlánc Londonban különleges módon, egy saját pezsgőbár megnyitásával mutatta meg a boltok polcain elérhető italait. A pár napig nyitva tartó bárban az Aldiban megszokott árakon voltak elérhetőek a pezsgők és a különböző koktélok.

Szerző(k): Csernátony Csaba
10.
04.
08:00
Átalakulnak a Lidl-boltok italos polcai, lesz mit felfedezni

Átalakulnak a Lidl-boltok italos polcai, lesz mit felfedezni

A magyar borászatok többségének szinte lehetetlen kihívás önerőből megjelenni és talpon maradni külföldön, ezért segítő kézre van szükségük. Erre vállalkozik hosszú évek óta az ország legnagyobb borexportőre, a Lidl, amely egész Európát átszövő hálózatával oda is eljuttatja a hazai nedűket, ahol korábban ismeretlenek voltak. Az üzletlánc a magyar piacon is rekordokat dönt a kiváló minőségben, jó ár-érték arányban termelő helyi borászatok boraival. Az őszi újdonságok most érkeznek.

Szerző(k): Economx
09.
02.
14:22
Nagy kiugrási lehetőséget talált Nagy István miniszter

Nagy kiugrási lehetőséget talált Nagy István miniszter

A következő években kiemelt termék lehet a magyar pezsgő, ebben rejlik a hazai borágazat egyik nagy kiugrási lehetősége - mondta az MTI szerint Nagy István agrárminiszter a III. Pezsgőkonferencián, a Fejér megyei Etyeken.

Szerző(k): Domokos Erika
07.
03.
22:47
Putyin kisajátítaná a champagne-t

Putyin kisajátítaná a champagne-t

A Moët prémium pezsgőmárka állítólag leállítja az Oroszországba irányuló exportot, miután Vlagyimir Putyin elnök aláírta a törvényt, amely megtiltja a külföldi pezsgőknek a "champagne" név használatát a címkéjükön.

Szerző(k): Szabó Dániel
12.
12.
09:24

Konyakra pezsgő - a Remy koktélja

A francia Remy Cointreau italgyár üzemi nyeresége a szeptemberrel véget ért első félévben év/év alapon 18,5 százalékkal, 97,9 millió euróra - az elemzői várakozásnak megfelelő mértékben - emelkedett, mert fő márkáinak kereslete megugrott.

Szerző(k): Bana Péter