A tisztítószertől több kisgyermek is rosszul lett, a reggeli után nem sokkal többen hasfájásra panaszkodtak. Az óvodához a rendőrség és a mentők is kivonultak, miután az egyik kisgyermek annyira rosszul lett, hogy erősen hányni kezdett.

Az Index a Bors információira hivatkozva azt írja, hogy az intézmény vezetője levélben küldött értesítést. Ebben úgy fogalmazott, hogy „oda nem illő anyag került” a gyerekek reggelijébe. Az eset öt gyermeket érintett a levél szerint, az óvodapedagógusok hamar észrevették a bajt, a szükséges intézkedéseket megtették. A gyermekeket az orvosok ellátták, az intézmény értesítette a szülőket.

A levélből az is kiderült, hogy vizsgálják az esetet, valamint a felelősségre vonás sem marad el.

Az Országos Mentőszolgálat a Blikk megkeresésére megerősítette a történteket és arról tájékoztattak, hogy egy gyermeket kórházba szállítottak, jelenleg a toxikológiai osztályon van, megfigyelés céljából.

Szén-monoxid-mérgezést kaphattak a gyerekek egy budaörsi iskolában

Egy budaörsi általános iskola egyik osztályának több diákja jelezte a tanítás alatt, hogy nem érzi jól magát. A 10 év körüli gyermekek hányingerre és szédülésre kezdtek panaszkodni, így az iskola pedagógusai kihívták a mentőket.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat bővebben--->

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport