A Balaton 80 százaléka idén is a magyaroké
A Balaton 80 százaléka idén is a magyaroké

A Balaton 80 százaléka idén is a magyaroké

Indul a nyári főszezon, már csak fizetőképes vendégek kellenének. Az Economx podcastjában Pach Gáborral, a Balatoni Kör elnökével beszélgettünk a hazai és a külföldi vendégek arányáról, a felkapott helyekről, a munkaerőhiányról, na és persze a pálinkárol.
Faragó Janka, 2024. június 11. Fotó: Economx - Pach Gábor a Balaton Kör elnöke

„Habár évről-évre nő a külföldi – leginkább német – turisták száma, ám sajnos továbbra sem a legfizetőképesebb vendégkör érkezik.

A Balatont 80 százalékban még mindig a magyarok látogatják”

– jelentette ki Pach Gábor, a Balatoni Kör elnöke. 

Évek óta zajlik a kampány, hogy legyen négy évszakos a Balaton, és bár közelebb kerültünk ehhez, de még mindig vannak olyan vendéglátó egységek, ahol a főszezonon túl nem éri meg kinyitni.

Kövesse az Economx.hu-t!

Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon, Redditen vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

A Balaton 80 százaléka idén is a magyaroké

Indul a nyári főszezon, már csak fizetőképes vendégek kellenének. Az Economx podcastjában Pach Gáborral, a Balatoni Kör elnökével beszélgettünk a hazai és a külföldi vendégek...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.